Groupon deal: Er even helemaal uit met Attractiepark Slagharen! 1 toegangsticket voor €12,50 (normaal €27,50) of een verblijf (weekend of midweek) vanaf €99 p.p.

ARTIKEL - 12-02-2013 | Chris

€12,50 voor 1 toegangsticket voor Slagharen (waarde €27,50)

Slagharen... wie is er niet groot mee geworden! Ooit begonnen als Ponypark Slagharen is dit attractie- & vakantiepark enorm populair in Nederland met jaarlijks meer dan 1.3 miljoen bezoekers!

In 1963 bouwde winkelier Henk Bemboom een paar vakantiehuisjes op een stuk landbouwgrond rond een oude boerderij in Slagharen. Als extra attractie bood hij bij elk vakantiehuisje een heuse Shetlandpony en een wagentje aan, een gouden idee want Slagharen was hiermee geboren. Vandaag de dag kan je genieten van vele attracties! Attractiepark Slagharen heeft in 2013 vier gloednieuwe attracties in Jules Aventureland! Je kunt tevens genieten van nog 40 andere spannende attracties in Slagharen. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? Enorm veel plezier dus tegen een scherpe prijs.

Dit jaar bestaat Slagharen 50 jaar en dat willen ze natuurlijk met heel Nederland vieren. Daarom vandaag de volgende deal in samenwerking met Groupon.

€12,50 voor 1 toegangsticket voor Slagharen (waarde €27,50) of verblijf van weekend of midweek met max. 6 pers. in het vakantiepark incl. onbeperkt toegang tot de attracties (vanaf €99 p.p.)

Je mag zoveel kaartjes kopen als je wilt dus de hele familie kan mee tegen deze scherpe korting!

Lees verder op: Koopon

Tags: slagharen, groupon