57% korting: Een overheerlijk menu (6-gangen) bij Restaurant Savarin in Rijswijk

  • Deal is geëindigd
  • 57%
    KORTING
  • 150
    NORMALE PRIJS
  • 64
57% korting: Een overheerlijk menu (6-gangen) bij Restaurant Savarin in Rijswijk
Restaurant Hotel & Spa Savarin
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Tussen Den Haag en Delft ligt een geweldig restaurant waar je, gebruikmakend van deze aanbieding, met 2, 4 of 8 personen kunt genieten van een uitgebalanceerd 6-gangen diner. Tegen een kleine extra bijdrage krijg je daarnaast een volledig verzorgd wijnarrangement.

Onder leiding van Edwin Loos kookt de witte brigade van het Restaurant Hotel & Spa Savarin Franse gerechten met een internationale twist. De maƮtre-sommelier verzorgt op verzoek een goede, bijpassende wijncombinatie. Daarmee zal het diner in het restaurant natuurlijk geweldig worden. Mocht je bepaalde wensen hebben, dan kun je die natuurlijk uitspreken. Want wensen vervullen ze wel bij Savarin!

Omdat het ook een hotel en een spa is, kun je er ook voor beslissen om een nachtje daar door te brengen. Aangezien Savarin tussen de steden Den Haag en Delft in ligt, valt het perfect te combineren met een weekendje weg. Zo kun je je niet alleen onderdompelen in de geschiedenis van de oude steden Den Haag en Delft, maar na deze geschiedenisles nog eens relaxen in een spa.
Je voucher is te gebruiken van 12 oktober 2013 t/m 11 april 2014