50% korting: Exceptioneel keuzemenu van 3-gangen voor de fijnproever bij Grand Restaurant Le Connaisseur in Eindhoven

  • Deal is geëindigd
  • 50%
    KORTING
  • 27,50
    NORMALE PRIJS
  • 13,75
50% korting: Exceptioneel keuzemenu van 3-gangen voor de fijnproever bij Grand Restaurant Le Connaisseur in Eindhoven
Le Connaisseur Eindhoven
Kleine Berg 12
5611 JV Eindhoven
Het Eindhovense restaurant Le Connaisseur heeft een geweldige aanbieding. Het is mogelijk om daar voor een vriendenprijsje van een 3-gangen keuzemenu voor 1, 2, 4 of 6 personen te genieten. Je begint je avond in het restaurant, dat in hartje Eindhoven ligt, met een heerlijke starter, om vervolgens door te gaan met een grill special. Afsluitend heb je natuurlijk de keuze voor een nagerecht.

Starters die je kunt kiezen bestaan bijvoorbeeld uit verrukkelijke picata di formaggio, de huisgemaakte tomaten-crèmesoep, beer battered mushrooms, rundercarpaccio, een Oosters vispannetje of de gerookte zalm. Vervolgens kies je voor een van de vele grill specials die het restaurant aanbiedt. Zo kun je gaan voor de Australische steak, een varkenshaasje met bacon, verschillende soorten vis, een gegrilde biefstuk, Mexicaanse tortilla’s of de enchilada’s.

De avond sluit je vervolgens af met het heerlijke ijsdessert Connaisseur of een kopje koffie of thee. Genoeg reden dus om je avond met dit heerlijke 3-gangen menu te beginnen, om vervolgens een avondje uit te gaan in het centrum van Eindhoven.
Je voucher is te gebruiken van 26 september t/m 25 december 2013