62% korting: Een anti-cellulite behandeling (3x) bij Laser Company

  • Deal is geëindigd
  • 62%
    KORTING
  • 350
    NORMALE PRIJS
  • 169
62% korting: Een anti-cellulite behandeling (3x) bij Laser Company
Laser-Company Medical & Aesthetic
Soms is sporten niet genoeg om je huid mooi strak te houden. Zo’n tachtig procent van alle vrouwen heeft last van huidverslapping en cellulitis, maar ook mannen worden door dit probleem geteisterd. Daarom heeft de Laser-Company een behandeling ontwikkeld om deze problemen tegen te gaan. Zo zie je er na een drietal behandelingen weer zo goed uit als vroeger.

Het bedrijf heeft, speciaal om cellulitis en huidverslapping tegen te gaan, de zogenaamde ELOS VelaShape2 behandeling ontwikkeld. Deze kan toegepast worden op de huid van de benen, billen, buik of bovenarmen en zorgt ervoor dat je er snel weer jonger uit ziet. De behandeling bestaat uit een uitgebreid vierstappenplan. Allereerst krijg je een lichtbehandeling, vervolgens een behandeling met radiofrequente stroom, wordt je huid gemasseerd en tot slot een vacuümbehandeling. Zo wordt niet alleen de doorbloeding van de huid verbeterd, en de zuurstofopname van de huidcellen vergroot, maar ook de stofwisseling versneld.

Op die manier krijg je een strakkere huid, en verdwijnen cellulitis en striae. Daardoor zie je, na een uiterst aangename en ontspannen behandeling, er weer zo goed uit als vroeger.
Je voucher is te gebruiken van 24 juli 2013 t/m 23 jan 2014